21.5.2016

Pitkästä aikaa sadeaamu

.Hiljainen suoraan alas satava sade kosteutaa useamman viikon poutajakson jälkeen. Luonto kiittää Luojaansa. Pian kevään kukoistus on vielä kauniimmassa kukoistuksessa. Pieni harmitus kuitenkin nousee ajatuksiin. Nytkö jo kaikki kukkii? Kuinka sitten kesä- ja heinäkuussa? 

Oma olotila on toisaalta seesteinen, toisaalta hartioiden kiputila on jäytävä. Torstain akupunktio ja manuaalinen nikamakäsittely auttoi pahimpaan kipuun, mutta ilmeisesti botoxin mukanaan tuoma "paksu" natturamainen tunne yläselässä ja hartioissa vaivaa. Tunne leviää myös kallonpohjaan. Nyt pikku hiljaa pitäisi olla botoxin vaikutuksen paras hetki, mutta olisikohan aine mennyt jälleen hieman vääriin kohtiin? Ensimmäisellä botox-kerralla tässä vaiheessa oli huomattavasti helpompi tilanne.

Mutta ei auta, tietokone on otettava esiin ja tehtävä korjauksia YAMK:n opinnäytetyöhön. Sitten se täytyy lähettää äidinkielen opettajalle ja ohjaava opettaja pyysi myös kopion. Josko laittaisi kollegallekin töihin. Lähin esimeis lukikin jo nykyistä versiota.

Rauhoittavaa sadepäivää kaikille! 😌🌧☔️



Ei kommentteja: