19.5.2016

Toinen botoxpistoskerta 3.5.2016

Reilu kaksi viikkoa on kulunut toisesta botox-postoskerrasta.  Blogipäivitykset ovat hieman jääneet, sillä olen kirjoittanut ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä kovalla tohinalla. Josko saisi opinnäytteen tehdyksi kesäkuun puoleenväliin mennessä? Koko tutkinto jää vielä pdottamaan johtamisen viiden opintopisteen suoritusta. Opinnäyteellä saa kuitatuksi 30 opintopistettä.

Ensimmäisen pistoskerran jälkeen tilanne vaikutti hyvälle, mutta nyt heikommalle. Heti pistosten jälkeen niskassa oleva jomotus paheni etenkin pistoskohdissa. Olen sinnikkäästi odottanut josko kipu helpottaisi. Nyt reilun kahden viikon jälkeen ehkä hieman näkyy valoa tunnelin päässä, mutta kipuja on edelleen ja päänsärky päivittäinen seuralainen. Toisaalta tietokoneella istuminen on pahentanut tilannetta, vaikka olen pyrkinyt pitämään taukoja mahdollisimman usein. Lenkkeily on ollut hieman harvemmassa ja lenkit lyhyempiä.

Lisäksi vapinaoireista se, joka ilmenee päätä alaspainettaessa vaivaa edelleen. Olisikohan niin, että tuon vapinan aiheuttama lihas on edelleen löytymättä. Ensimmäisellä kerralla vapina oli vähäisempi, mutta nyt sitä esiintyy edelleen.

Selkä oireilee myös. Tällä viikolla löysin jumppaliikkeen, joka helpotti huomattavasti keskiselän tilannetta. Makaan lattialla selällään. Nostan jalat koukkuun vatsan päälle. Tästä asennosta nostan lantiota hieman ylös ja lasken alas. Tätä ja muutamia muista jumppaliikkeitä teen lähes päivittäin.
 

Olo on toisinaan kuin robotilla. Hoivarobotto Zorakaan ei voi auttaa.

Ei kommentteja: