13.12.2007

Fysioterapia

Lopulta varaamani fysioterapia-aika koitti. Olin varannut ajan tutulle fysioterapeutille, jolla on muitakin dystoniapotilaita.

Alkujuttelun jälkeen päädyimme akupunktioon yläselän ja hartioiden osalta. Alaselkää hierottiin. Eilinen ilta oli kipujen osalta hankala, mutta kivut olivat erilaisia. Tänä aamuna elämä melkein voitti. Päänsärky oli hyvin minimaalista ja hartiakipu lähes olematonta. Ainoastaan alaselkä kipuoli. Tunsin olevani elämäni voimissa, joten jätin tietokoneen avaamisen iltaan.

Nyt illalla pienoinen pään juiliminen nostaa itseään esiin olemassaolollaan. Sulkapallopelin jälkeen tuikkiva pääkipu vaivasi jonkin aikaa. Nyt jatkuvampaa. Tämä koneella olo ei tee hyvää kaulan alueelle. Lenkillä jo alkanut paineen tunne lisääntyy. Aivan kuin pyöreät puuhalot olisivat hartioilla. Mitenkäköhän ne saisi heitettyä uuniin? Poltettua poroksi, joka ei enää painaisi niin paljon.

Huomenna 14.12. on artikkelikokoelman julkistamistilaisuus: Rajalla - aikuiskasvatus suuntaa verkkoon. Tuossa julkaisussa on minunkin tekemä rustaus, joten olen ajatellut mennä mukaan tilaisuuteen. Onhan se ensimmäinen ja todennäköisesti minulle viimeinen kirjanjulkistamistilaisuus kirjasta, josta löytyy itse kirjoittamani teksti. Ehkä elämänkerta jää kirjoittamatta. EHKÄ!!

Nyt nopeasti pois koneelta!!

Ei kommentteja: