11.12.2007

Stressin vaikutus olotilaan

Eilen 10.12. hoidin tyttären terveyteen liittyviä asioita hänen kanssaan Helsingissä. Uusien paikkojen etsiminen ja välillä sisällä oleminen aiheutti migreenikohtauksen. Miranax vei kyllä näköhäiriöt, mutta jätti jälleen jomottavan päänsäryn. Siitä huolimatta hoidin asiat loppuun ja ajoin vielä illalla Mikkeliin. Toinen Miranax ennen ajamaan lähtemistä oli välttämätön. Yleensä noinkin tehokas kipulääkeannos vie kaikki kivut, mutta ei tällä kertaa. Päänsärky muuttui paineen tunteeksi päässä, niska- ja koko kaula tuntui kuin hartioilla olisi isot puut, jotka painavat.

Kotiin päästyäni unet oli kadonnut ja yö meni pyöriessä. Päänsärky tuli kuvioihin mukaan aamuyöstä, mutta uni ei. Aamulla olisi nukuttanut makiasti.

Koiran kanssa lenkki hieman paranti oloa, mutta käsivarret ovat turran tuntuiset ja voimattomat. Niskan ja kaulan alue sekä hartiat on kipuilevat. Päänsärky jatkuu. Vasemman rinnan alueella puristava tunne ilmeni jälleen. Tunne, joka putkahtaa esiin silloin tällöin kävelemään lähtiessä. Nykyisin hieman useammin.

On se vaan hullua, alle puoli tuntia tietokoneella niin alkaa kuumottova kipu hiipumaan hartioihin. Ei voi muuta kuin poistua koneelata ja jatkaa myöhemmin jos olotila helpottuu.

Ei kommentteja: